اخذ ویزا دبی در کمترین زمان ممکن را از ما بخواهید ...

شرایط اخذ ویزا دبی

دبی یکی از توریست پذیرترین شهرهای جهان در طول سال می باشد.چراکه دبی یکی ار مهمترین قطب های گردشگری و تجاری جهان می باشد ، به علاوه هر ساله نمایشگاه های مهم و متعددی به خصوص از ماه اکتبر تا مارچ برگزار می شود.برای سفر دبی مسافرین ایرانی نیاز به اخذ ویزا دارند.از همین رو لازم دانستیم تا راهنمای کامل اخذ ویزای دبی را در این پست در اختیار مسافرین دبی بگذاریم.

 مدارک مورد نیاز ویزا دبی صرفا" اسکن رنگی یا عکس واضح از صفحه ی اول پاسپورت دارای 7 ماه اعتبار می باشد که از طریق میل (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید) یا تلگرام قابل ارسال به ما می باشد.

شرایط انواع ویزا دبی :

* ویزا توریستی عادی 14 روزه : این نوع ویزا برای صدور به 5-7 روز کاری نیاز دارد.از زمانی که ویزا عادی دبی صادر می شود ، مسافر می تواند تا 60 روز آینده به دبی وارد شود و از زمان ورود به دبی می تواند حداکثر 14 روز در دبی اقامت داشته باشد.قیمت ویزا 14 روزه عادی دبی 290.000 تومان می باشد.لازم به ذکر است که در این ویزا قابلیت تمدید به 30 روز را هم با هزینه 150.000 تومان دارد.این نکته حائز اهمیت است که در صورت عدم تمدید و اقامت مسافر بیش از 14 روز ، در هنگام خروج از دبی در فرودگاه به میزان اقامت غیرمجاز مسافرین ، جریمه گرفته می شود.

* ویزا توریستی فوری 14 روزه : این نوع ویزا برای صدور به 1-3 روز کاری نیاز دارد.از زمانی که ویزا فوری دبی صادر می شود ، مسافر می تواند تا 60 روز آینده به دبی وارد شود و از زمان ورود به دبی می تواند حداکثر 14 روز در دبی اقامت داشته باشد.قیمت ویزا 14 روزه فوری دبی 370.000 تومان می باشد.لازم به ذکر است که در این ویزا قابلیت تمدید به 30 روز را هم با هزینه 150.000 تومان دارد.این نکته حائز اهمیت است که در صورت عدم تمدید و اقامت مسافر بیش از 14 روز ، در هنگام خروج از دبی در فرودگاه به میزان اقامت غیرمجاز مسافرین ، جریمه گرفته می شود.

* ویزا توریستی عادی 30 روزه : این نوع ویزا برای صدور به 5-7 روز کاری نیاز دارد.از زمانی که ویزا عادی دبی 1 ماهه صادر می شود ، مسافر می تواند تا 60 روز آینده به دبی وارد شود و از زمان ورود به دبی می تواند حداکثر 30 روز در دبی اقامت داشته باشد.قیمت ویزا 14 روزه دبی 450.000 تومان می باشد.این نکته حائز اهمیت است که در صورت اقامت مسافر بیش از 30 روز ، در هنگام خروج از دبی در فرودگاه به میزان اقامت غیرمجاز مسافرین ، جریمه گرفته می شود.

* ویزا توریستی مولتی 30 روزه : این نوع ویزا برای صدور به 5-7 روز کاری نیاز دارد.از زمانی که ویزا مولتی 1 ماهه دبی صادر می شود ، مسافر می تواند تا 60 روز آینده به دبی وارد شود و از زمان ورود به دبی می تواند حداکثر تا 30 روز پس از ورود ، بدون محدودیت در تعدد سفر به دبی رفت و آمد مداوم داشته باشد.قیمت ویزا 1ماهه مولتی دبی 1.150.000 تومان می باشد.این نکته حائز اهمیت است که در صورت اقامت مسافر بیش از 30 روز ، در هنگام خروج از دبی در فرودگاه به میزان اقامت غیرمجاز مسافرین ، جریمه گرفته می شود.

* ویزا توریستی مولتی 90 روزه : این نوع ویزا برای صدور به 5-7 روز کاری نیاز دارد.از زمانی که ویزا مولتی 3 ماهه دبی صادر می شود ، مسافر می تواند تا 60 روز آینده به دبی وارد شود و از زمان ورود به دبی می تواند حداکثر تا 90 روز پس از ورود ، بدون محدودیت در تعدد سفر به دبی رفت و آمد مداوم داشته باشد.قیمت ویزا 3ماهه مولتی دبی 2.600.000 تومان می باشد.این نکته حائز اهمیت است که در صورت اقامت مسافر بیش از 30 روز ، در هنگام خروج از دبی در فرودگاه به میزان اقامت غیرمجاز مسافرین ، جریمه گرفته می شود.

مسافرین مشتاق به سفر دبی می توانند سریع ترین ویزای دبی را از ما بخواهند ، همچنین ارزانترین تور دبی و بلیط لحظه آخری دبی برای هر تاریخی قابل رزرو می باشد.کافی است با ما تماس بگیرید.

88171899

DUBAITICKETNET.IR